Stemmen

Stemmen

In juni stond de mobiele studio van Quotes & Questions in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam maar ook in die van Boekel. En op de Pabo Iselinge in Doetinchem. Maar liefst 15 mensen met een mooie stem en een liefde voor voorlezen en/of kinderboeken gaven hun interpretatie van een Frappant Fragment uit 2 favoriete kinderboeken.

Daarnaast zijn er nog enkele pabostudenten én professionele stemacteurs die een bijdrage leverden aan de Top40 Kinderboeken van deze maand. Zij spraken fragmenten in vanuit hun eigen opnamestudio voor professioneel gebruik.

Favorieten

De nieuwe fragmenten verschijnen in de TIPlijst van deze maand. Deze 50 boektitels maken kans om in deTop40 Kinderboeken van de volgende maand te komen. Ook jij kunt meedoen met de ranking. Dan bepaal jij welke boeken je een plaats gunt in de Top40.

Inspreken kan ook als je in de bieb of op een school voor PO of VO werkt. Schrijf je in voor een belafspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intake.

Volgende maand breiden we de redactie van Frappante Fragmenten uit met Renée Langens, ook pabo-docent. Zij gaat de afdeling VO en Pabo een impuls geven, dus boekadvies voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Er komt in ieder geval een TOP40 Young Adult en ook een Top100 Pabo.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsflits en hoor het laatste nieuws over leesbevordering met audio als eerste. 

Ontvang tips
Zal ik je tippen als ik weer eens een interessante blog voor je heb? Klik op de knop, dan zet ik je op de lijst.

BTW

3 juni 2021

Het uitroepteken

3 juni 2021