Je weet zelf al hoe leuk voorlezen kan zijn. En in jouw omgeving zitten vast mensen die dat nog niet ontdekt hebben. Of die denken dat ze dat niet kunnen. Of dat je daar bij je geboorte al een wel of helaas niet een goede stem voor hebt meegekregen.

Wij weten wel anders. Er zit meer in mensen dan ze zelf vaak denken. Hoe komen al die talentenprogramma’s op TV aan hun deelnemers? Vaak zijn ze gestmuleerd of gewoon opgegeven door mensen uit hun omgeving die dat talent al hebben gezien of in ons geval gehoord.

Dit is een oproep om mensen in jouw netwerk te activeren. Ze kunnen deelnemen aan een training van 1 dag in stemacteren. Ervaren ze meteen hoe gaaf het is om goede teksten uit Kinderboeken te laten klinken. En er zit veel meer in deze training. Misschien is het wel een volgende stap in het werken met audio of een opstap naar een volledige training bij een landelijk instituut.

 Marieke van Rijsewijk geeft deze Trainingsdag Stemacteren op zaterdag 13 april en zaterdag 1 juni. Op die dag in juni doe ik zelf ook mee. Omdat het zo leuk is. Misschien zie ik je daar.