De Fanclub Frappante Fragmenten is een fanclub voor een select publiek: Veellezers en Kinderboekenschrijvers. Mensen die zich inzetten voor de leesbevordering.

We hebben contacten met aardig wat bekende Kinderboekenschrijvers die ons initiatief steunen. We werken zonder subsidies en doen alles op eigen kracht met vrijwilligers. Kinderboekenschrijver Jacques Vriens is ere-lid. Hij was 1 van de eerste publieke leesbevorderaars samen met Paul van Loon. 

Misschien is deze club ook wel iets voor jou? Samen kunnen we een vuist maken en resultaten boeken. [Woordgrapje]

Wat je nu al zou kunnen doen, is boeken in de TIPlijst ranken zodat ze in de Top40 Kinderboeken komen of berichten op social media liken en doorsturen naar jouw netwerk.

Voor wat hoort wat

Als nieuw lid krijg je de felbegeerde sleutelhangerzaklamp op je deurmat. Daarnaast hebben we 3 magnetische boekenleggers voor je. Daarom hebben we een postadres nodig.

Sleutelhangerzaklampjes

Sleutelhangerzaklampjes

Verder heb je nog een aantal voordelen als je lid bent van onze fanclub. Ik zet ze even op een rijtje:

  • Je ontvangt alle nieuwsflitsen als eerste.
  • Je krijgt toegang tot extra TOPlijsten zoals de Top100 Voorleesbundels die binnenkort verschijnt.
  • Je kunt voor een paar euro bijna nieuwe kinderboeken scoren in de koopjeshoek. Eerstvolgende verkoop is op maandag 1 mei.
  • Gratis boekadvies op maat.
  • Je krijgt als eerste de mogelijkheid om in te schrijven voor de Workshops Voorlezen die we in het voorjaar gaan organiseren.

Wil je bij de fanclub?

Toegang voor leden van de fanclub:

exclusieve themalijsten

Deze maand: 40 Klassiekers