Werken aan Voordrachtslezen, Mediawijsheid & Leesbevordering
TRAINING voor professionals in het onderwijs en mensen in het bedrijfsleven

Wil jij leren hoe je de leesbevordering van kinderen vergroot door het inzetten van audio? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van podcast in de klas? Of maak je liever werk van je eigen spreekvaardigheid en ontdek je jouw voorleestalent als stemacteur? Mogelijkheden genoeg om je te professionaliseren op het gebied van Audio.

Alle trainingen hebben een opbouw in achtergrondinformatie en praktisch aan de slag gaan met audioapparatuur. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers met jarenlange onderwijservaring.

Eerstvolgende Trainingsdagen: vrijdag 15 maart Lezen & Audio en vrijdag 22 maart Hoorspel/Stemacteren. Inloop om 09.30 uur – Start training om 10.00 u. We zijn klaar om 16.00 uur en sluiten af met een drankje. Locatie theater Tiliander in Oisterwijk [Spoorlaan 82/c]. Goed bereikbaar met trein, bus en tweewieler. Parkeren kan in de parkeergarage onder het theater of op de P aan het spoor. Je krijgt een lunch en er is de hele dag koffie en thee. De lekkernijen komen van Robèrt. Dan weet je dat je in Oisterwijk bent geweest.

Speciale actie voor Fans van Frappante Fragmenten

Je krijgt 3 Kinderboeken naar keuze cadeau als jij je inschrijft vóór 1 maart.

Die zijn helemaal voor jouzelf. Of voor wie je er blij mee wil maken.

Als jouw inschrijving binnen is en de factuur door je werkgever betaald, krijg je van ons een mail met instructies hoe jij die 3 gratis Kinderboeken kunt bestellen.

Kom in actie!