And the winner is ...

Speciaal voor de fans van Frappante Fragmenten en hun netwerk hebben we op basis van alle Top40-lijsten van de afgelopen jaren een lijst van 300 titels samengesteld. Met dank aan alle Rankers natuurlijk.

We hebben een correctie aangebracht voor de titels die al een tijdje uitgebracht waren voordat we met de Top40 begonnen. Rankers hebben wildcards gegeven waardoor het nu een eerlijke en interessante lijst is.

Je kunt in de lijst selecteren op positie in de lijst, op titel, op auteur en op leeftijd. Verder heeft elke titel een info-knop waarmee je het boek kunt bestellen. Eenmaal in de online winkel van Libris aangekomen geven alle boeken die je in je winkelwagentje legt, een klein percentage aan Frappante Fragmenten.

Dat de lijst betrouwbaar is, blijkt uit de posities in de Top10. Alle 3 de Gouden Griffels kom je daar tegen. Het scheelde echt maar een paar punten; Rankers weten dat het maanden lang heel spannend is geweest. Van 95 titels hebben we het ingesproken Frappante Fragment uit het archief opgedoken. Dan kun je de taal van de auteur en de sfeer van het boek op je in laten werken.

Check de lijst om je boekenkast of je leeschallenge te upgraden. Verspreiden mag in je eigen kring. Vraag dan meteen of de lezer zich wil aanmelden voor de nieuwsflits.

De oogst van 3 jaar

A C T I E

Wie voor de school een bestelling plaatst via onze site en een foto van de bon instuurt, krijgt in de maand mei 2024 een VIP-exemplaar van de Top 300 Kinderboeken.  Dat is dezelfde lijst maar dan met EEN EXTRA TOEVOEGING: links naar de e-books die de bibliotheek uitleent. Hij werkt hetzelfde als de Vakantie-e-book lijst die we eerder hebben verspreid.

Alle reden dus om in actie te komen voor je school of voor jezelf en je omgeving.

  • Bestel je boeken voor school via onze site bij de Libris-winkel bij jou in de buurt
  • Stuur een mail met foto van de bon naar info@quotesquestions.nl
  • Je ontvangt de Vakantie-e-book Top 100 in mei om aan je kinderen of je leerlingen te sturen

Zaklamplezen

De wintermaanden zijn zeer geschikt om bij kinderen het zaklamplezen te promoten: stiekem lezen als je ouders denken dat je ligt te slapen. Je weet vast winkels waar ze mini-zaklampjes verkopen.

Je kunt de sleutelhangerzaklampjes ook dit najaar weer bestellen bij Frappante Fragmenten. Ze kosten 2 euro per stuk + verzendkosten. Je krijgt er ook gratis 10 magnetische boekenleggers bij. Wil je er meer? Bestel ze dan voor 1 euro per stuk. Boekenleggers zonder zaklampjes kan natuurlijk ook.