Prijsvraag voor Fans

We bestaan op 1 april precies 3 jaar en nodigen je uit om mee te doen met onze prijsvraag. De afgelopen 5 weken maakte Frits Spits in de Taalstaat bekend welke Kinderboeken genomineerd zijn voor de Woutertje Pieterse Prijs 2024. Ze staan alle 5 al enkele maanden in de Top40 aan de linker kant, dus bij de bovenste 20.

Zo maken de volgende titels kans op 25.000 euro:

[1] De spin en de sleutel – Anna Woltz

[2] De jongen die van de wereld hield – Tjibbe Veldkamp

[7] Umbrador – Marieke Smithuis

[12] Het touw en de waarheid – Marco Kunst

[16] Maksie – Mathilde Stein

Wat wordt de 6e nominatie? Jij mag het zeggen. En als je het goed hebt, mag je gratis een Kinderboek uitkiezen via onze site. Fanclubleden only.

Stuur je mail naar villafavoriet@gmail.com

Aflevering 3

Deze maand is Daisy Vermeulen onze gast in de Flits Quiz. Ze werkt als onderwijsassistent op een basisschool in Vlissingen en houdt enorm van Kinderboeken en voorlezen.

Presentatie Flits Quiz: Hélène Warnshuis

Flyers bestellen

De Top40 Kinderboeken wordt veel bezocht op de website. Je kunt daar ook een exemplaar downloaden en printen.

Er is ook veel vraag naar gedrukte exemplaren. Leesbevorderaars als Leontine Le Blanc, Naomi Smits en Carine Manderfeld (van KWeC) verspreiden maandelijks honderden exemplaren. Ook ideaal voor in een weggeeftasje natuurlijk. Ouders zijn er blij mee want ook zij zien door het enorme aanbod af en toe de pareltjes in het Kinderboekenbos niet meer.

Wil  je meedoen? Heb je een ouderavond en wil je flyers meegeven? We drukken ze gratis voor je. Geef het aantal vóór de 15e van de maand door. Je betaalt alleen de verzendkosten.