TRAINING voor professionals in het onderwijs en mensen in het bedrijfsleven

Deze trainingsdag is vooral interessant voor mensen die met kinderen werken en kan ook ingezet worden als bijscholing Lezen.

AUDIO

Tijdens de eerste trainingsdag leer je meer over het belang van audio in de klas en hoe je met audio-apparatuur je dagelijkse onderwijspraktijk een boost kunt geven.

BASIS VAN LEESBEVORDERING

We starten met de basis van lezen en leesbevordering: jij als lezende leerkracht. Wat lees je? Hoe lees je? Wanneer lees je? Als leesbevorderaar begint het avontuur bij jou. 

Je werkt aan jouw titelkennis om gerichter boekadvies te kunnen geven: de Top 40 kinderboeken is je bron. Je werkt aan je eigen leesvaardigheid en leert hoe je een BOEKENlogboek aanlegt.

PODCAST

Wat heb je nodig om tot gerichte interviewvragen te komen om toe te passen tijdens een podcast? Hoe krijg je diepgang in een gesprek of hoe hou je het juist luchtig?

VOORLEZEN IN DE MOBIELE STUDIO

Je vergroot je kennis van poëzie en de bijbehorende begrippen. Je verbetert je vaardigheid voordragen. Hoe lees je een gedicht op je allermooist voor? En hoe breng je de sfeer en de betekenis in een gedicht tot leven? Met je eigen stem kun je veel kleur aan een verhaal geven door gebruik te maken van de juiste intonatie, pauze, volume, snelheid, ritme en eventueel een stemmetje.

De training heeft een opbouw in achtergrondinformatie en praktisch aan de slag gaan met audioapparatuur. Onze gecertificeerde trainers met jarenlange onderwijservaring gaan ook in op 1 specifieke leervraag van elke deelnemer. Dat bespreken we in de telefonische intake.

Eerstvolgende Trainingsdagen:

Tilburg op donderdag 30 mei. Locatie theater Loc-Hal naast het station in Oisterwijk [Burgemeester Brokxlaan 1000].

Goed bereikbaar met trein, bus en tweewieler. Parkeren kan in de parkeergarage naast het station. Je krijgt een lunch en er is de hele dag koffie en thee. De lekkernijen komen van Robèrt van Beckhoven. Dan weet je dat je in Brabant bent geweest.

en

Oisterwijk, tussen Tilburg en Den Bosch, op donderdag 6 juni. Locatie theater Tiliander op 5 minuten lopen vanaf het station [Spoorlaan 82/c].

Goed bereikbaar met trein, bus en tweewieler. Parkeren kan in de parkeergarage onder het theater of op de P aan het spoor. Je krijgt een lunch en er is de hele dag koffie en thee. De lekkernijen komen van Robèrt van Beckhoven. Dan weet je dat je in Oisterwijk bent geweest.

Inloop om 09.30 uur – Start training om 10.00 u. We zijn klaar om 16.00 uur en sluiten af met een drankje. 

395 euro p.p. Studenten Pabo en Lerarenopleiding betalen 150 euro p.p.

Speciale actie

Je krijgt 3 Kinderboeken naar keuze cadeau

Als jouw inschrijving binnen is en de factuur door je werkgever betaald, krijg je van ons een mail met instructies hoe jij die 3 gratis Kinderboeken kunt bestellen.

Kom in actie!