TRAINING voor professionals in het onderwijs en mensen in het bedrijfsleven

Leer stemacteren met het moderne hoorspel. Een inspirerende training voor iedereen die zijn stemgebruik, spreekvaardigheid en voorleestechnieken naar een hoger level wil tillen.

Heb jij eigenlijk door hoe uniek jouw stem is? Weet je al wat je allemaal met je stem kunt doen om impact te maken op jouw luisteraar?

Stemacteren is echt acteren met je stem en het leuke hiervan is dat je gaat ontdekken wat jouw stem allemaal kan. Je oefent niet alleen je spreekvaardigheid maar ook je voorleestechnieken door het lezen van verschillende soorten teksten. Met je eigen stem kun je veel kleur aan een verhaal geven door gebruik te maken van de juiste intonatie, pauze, ritme en stemmetjes. Je gaat spelen met je stem … En we oefenen niet zomaar. Nee, we pakken het meteen goed aan door jou achter de microfoon te zetten. Je luistert naar jezelf en naar anderen en daar leer je zóveel van.

Gun jezelf deze inspirerende training en ‘laat je horen’.

Eerstvolgende Trainingsdag: vrijdag 22 maart Stemacteren-Hoorspel. Inloop om 09.30 uur – Start training om 10.00 u. We zijn klaar om 15.30 uur en sluiten af met een drankje. Locatie theater Tiliander in Oisterwijk [Spoorlaan 82/c].

395 euro p.p.

Goed bereikbaar met trein, bus en tweewieler. Parkeren kan in de parkeergarage onder het theater of op de P aan het spoor. Je krijgt een lunch en er is de hele dag koffie en thee. De lekkernijen komen van Robèrt van Beckhoven. Dan weet je dat je in Oisterwijk bent geweest.

Schrijf je in vóór 1 maart 2024 en ontvang een GRATIS headphone

Je krijgt je headphone op de trainingsdag

Super handig als je tijdens de training in de mobiele studio naar jezelf en anderen luistert om je spreektechnieken te verbeteren. En daarna kun je blijven genieten van fijne luistermomenten.